ОСТАННІ НОВИНИ

У лісосмузі під Карачуном сотні трупів терористів

|

У лісосмузі під Карачуном сотні трупів терористів. Поховати загиблих неможливо через замінування території і трупів. Про це на своїй сторінці у Facebook  написав народний депутат Олександр Бригінець, передає кореспондент Львівського порталу.

“Під Карачуном в лісосмузі і навколо лежать сотні трупів сепаратистів, які смердять на кілометр навколо. Але навіть поховати їх не можливо, оскільки вся територія і всі вбиті заміновані. Так робили під час чеченської війни. Мета – щоб вбитий міг вбити інших. Терористи розраховували, що наші будуть розбиратися із тілами, але вчасно було виявлено ознаки мінування. Краще терпіти сморід, ніж втрачати бійців. Час від часу дикі тварини чи птахи чіпляють розтяжки і лунають вибухи. І тоді в місті починають лякатися і перешіптуватися, що це знову атакують сепаратисти. Здається більшого страху, ніж повернення сепаратистів у Слов’янську немає.
А русские «патриоты», которые приезжают умирать за русских в Донбасе должны знать, что с их телами делает Стрелок и другие уроды Путина”, – написав він. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *