ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині попрощались із загиблими вертолітниками (фото)

|

У місто військових вертолітників – Броди доставили тіла загиблих авіаторів. Мужні військові льотчики загинули під час захисту української землі на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-центрі МОУ (Львів).

Борт із тілами офіцерів зустрічали керівництво області, району та міста. Багатотисячна громада Бродів вишикувалися уздовж центральної вулиці, щоб віддати шану героям-авіаторам. Люди у руках тримали квіти, приспущені національні прапори із траурними стрічками.

На плацу авіаційної бригади загиблих побратимів зустрічав увесь особовий склад.

 

Прощання із підполковником Андрієм Бєлкіним та майором Русланом Мазуновим відбулося у клубі військової частини.

Із майором Дмитром Шингуром бойові друзі попрощалися на плацу частини.

За словами представника Бродівської міськради Оксани Приступа, це дуже велике горе для нашого міста і району.

«Вже вісім хлопців з нашої військової частини загинули на Донбасі. У всіх молоді родини, маленькі діти», – зауважила вона.

 

Після церемоній прощання тіло льотчика-штурмана вертолітної ланки Дмитро Шингура військово-транспортним літаком доставили у Запорізьку область, звідки він родом. У нього залишилися батько, дружина, малолітні донька та син.

Майор Руслан Мазунов був бортовим авіаційним техніком вертолітної ланки. Його поховали у Бродах на цвинтарі, що по вулиці Тернопільській, як бажала його родина.

Командира вертолітної ланки підполковника Андрія Бєлкіна поховали на Рівненщині у місті Радивилів, де він проживав із родиною. Офіцер був родом із Криму. Звідти попрощатися із сином приїхала мати. Вона взяла дещицю землі з могили сина, аби часточку його душі привезти до рідної Алушти.

Нагадаємо, що підполковник Андрій Бєлкін, майори Дмитро Шингур та Руслан Мазунов, які пілотували вертоліт Мі-8, 24 червня пострілом з переносного зенітного ракетного комплексу були збиті неподалік гори Карачун, що у Слав’янську. Разом із екіпажем на борту вертольота перебували ще 6 військовослужбовців. Ніхто не вижив…

Фото: Медіа-центр МОУ (Львів)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *