ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі погорів провідний спеціаліст військового комісаріату

|

Працівника військового комісаріату на Івано-Франківщині викрито на отриманні 11,5 тис гривень неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-служба прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

Івано-Франківською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України спільно з працівниками Управління Служби безпеки України Івано-Франківської області викрито на отриманні неправомірної вигоди провідного спеціаліста одного з районних військових комісаріатів.

Установлено, що згаданий посадовець вимагав і одержав 11500 грн за сприяння у звільненні особи від призову на строкову військову службу.

Як повідомив Івано-Франківський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Віталій Вдовитченко, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Відомості про кримінальні правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове розслідування.

Хабарнику світить позбавлення волі на строк до 10 років, а також конфіскація майна.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *