ОСТАННІ НОВИНИ

Піаністка Антуанетта Міщенко зібрала понад 10 тис на підтримку 3-го батальйону Львівщини

|

Понад 10 тисяч гривень скерують на підтримку третього батальйону територіальної оборони Львівщини організатори благодійного концерту піаністки Антуанетти Міщенко, який відбувся 25червня у Львівській філармонії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної держадміністрації.

Гру Антуанетти на Майдані чув весь світ. А у залі філармонії глядачі змогли оцінити справжню майстерність і професіоналізм випускниці музичної академії. У програмі лунали твори В.А.Моцарта, Ф.Ліста, М.Реггера. А на біс Антуанетта виконала Революційний етюд Шопена.

У залі серед глядачів були й воїни третього батальйону.

Захід відбувся під егідою Львівського відділення спілки ветеранів війни і за духовної підтримки священиків Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Із коштів від продажу квитків та добровільних пожертв на підтримку воїнів третього батальйону скеровано понад 10 тисяч гривень.

Організатори концерту висловлюють щиру подяку кожному, хто підтримав проект, зокрема колективу Львівської філармонії, Львівській облдержадміністрації, Львівській обласній раді.

 

Фото: прес-служба ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *