ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики тероризують сили АТО: один вбитий, вісім поранених

|

За останні кілька годин терористами скоєно низку нападів на сили АТО, в результаті чого один військовослужбовець загинув, 8 отримали поранення.

Про це повідомив координатор групи “Інформаційне опір” Дмитро Тимчук, пише УП

“Двічі обстріляні з мінометів позиції силовиків на горі Карачун поблизу Слов`янська. Втрат серед силовиків немає. Скоєно напад із засідки на колону забезпечення сил АТО в Донецькій області. Троє військовослужбовців отримали поранення. Скоєно напад на підрозділ сил АТО під Кривою Лукою (Краснолиманський район Донецької області ). Один військовослужбовець загинув”, – зазначив Тимчук.

Крім того скоєно напад на рекогносцирувальну групу сил АТО в Луганській області, в результаті двоє військовослужбовців поранені.

“Поблизу прикордонного пункту пропуску” Довжанський “на міні підірвався БТР сил АТО. Троє військовослужбовців отримали поранення”, – зазначив координатор ІС

Як відомо, раніше в РНБО заявили, що терористи у зоні АТО за останню добу 8 разів порушили перемир`я, внаслідок їх обстрілів загинуло 8 мирних мешканців.

О 22:00 30 червня спливає термін припинення вогню в рамках “мирного плану” Порошенка. У Росії заявляють про необхідність продовження “перемир`я”. Разом з тим бойовики на Донбасі останніми дням активно стягують сили і техніку на території зони АТО. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *