ОСТАННІ НОВИНИ

Ганна Герман хоче перекрити україно-російський кордон собою

|

Народний депутат України від Партії регіонів Ганна Герман закликала українських і російських матерів взятись за руки і собою закрити українсько-російський кордон.

Про це нардеп заявила 27 червня в студії «Шустер Live», передає кореспондент Львівського порталу.

Нардеп висловила готовність особисто взяти участь у такому живому ланцюгу. «Я закликаю кожну жінку і я готова стояти з ними там. Треба взятися за руки і закрити українсько-російський кордон», – сказала Г.Герман.

«Я переконана, що кожна жінка, яка має синів, не хоче, щоб вони загинули на війні. І кожна мама думає про те, що якби вона могла того сина на війні заступити, вона би пішла замість нього на війну, я в цьому абсолютно переконана», – заявила нардеп.

План перекриття українсько-російського кордону нардеп придумала по дорозі на ток-шоу. «Коли я їхала сюди (в студію – ред.), я думала, що можуть зробити матері України і Росії для того, щоб припинили гинути наші діти… Колись ми робили такий ланцюг від Львова до Києва в 90-х роках. Я готова стати в такий ланцюг на українсько-російському кордоні разом з матерями України і Росії. Стати і не пустити. І якщо Путін зможе стріляти в матерів – хай стріляє… Я думаю, що сьогодні жінки повинні взяти на себе велику роль – зупинити кровопролиття», – додала Г.Герман.  

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *