ОСТАННІ НОВИНИ

Хто має зводити стіну на кордоні з Росією

|

Українців, які не працюють і є на обліку бірж праці, можна залучити до будівництва стіни між Росією та Україною, за проектом Коломойського. Таким чином безробітні отримають тимчасову роботу та непоганий заробіток.

Таку думку Погляду висловив голова підкомітету з питань заробітної плати, індексації і компенсації грошових доходів населення та колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці Михайло Хміль, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами М.Хміля, значення будівництва стіни Коломойського – політичне, загальнодержавне і соціальне. Адже цьогоріч прогнозують серйозне падіння ВВП, і навряд чи вдасться створити нові робочі місця, однак безробітних можна найняти для будівництва кордону між Росією та Україною.

«З боку економічної безпеки та доцільності, стіна Коломойського – правильне рішення. До прикладу, багатьох людей, які зараз не працюють, отримують допомогу з безробіття, могли би скеровувати на громадські роботи. Тобто у складний економічний час для України варто прийняти рішення про загальнообов’язковість громадських робіт для тих, хто не працює», – додає Михайло Хміль.

Він переконаний, така ініціатива дала б можливість залучити велику частину населення, і дати людям можливість заробити, будуючи цей об’єкт.

Фото: gamethrones-online.ru

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *