ОСТАННІ НОВИНИ

Стан здоров´я митрополита Володимира погіршився

|

Стан здоров´я митрополита Володимира погіршився – вночі у нього відкрилася кровотеча  

Як передає ТСН, лікарі київського Центру серця терміново зупиняли крововтрату.

Як кажуть в медичному закладі, предстоятель УПЦ МП настільки слабкий, що не витримає ніяких оперативних втручань.

«Стан дещо погіршився. Нам вдалося впоратися з цією ситуацією. На ранок стан стабільно важкий. Він у свідомості, дізнається людей, благословляє», – розповів директор київського міського Центру серця Борис Тодуров.

Зазначимо, у митрополита Володимира Сабодана онкологічне захворювання та хвороба Паркінсона. Крім того, він переніс операцію на серці та стегні.

Стан здоров´я ієрарха значно погіршилося в січні. За словами його секретаря Олександра Драбинка, митрополит не мав належного лікування.

Оточення владики просить молитися за нього і уникає інших коментарів. Блаженніший знаходиться в палаті інтенсивної терапії у важкому стані.

Як стало відомо, за предстоятеля УПЦ МП моляться і в Київському Патріархаті, бо там вважають постать митрополита Володимира об´єднуючою для України.

«Ми завжди говорили про те, що чим довше він буде жити, тим краще буде для України. І тому зараз, коли стан його здоров´я погіршився, ми, як і раніше, молимося і закликаємо до цієї молитви всіх наших вірних», – сказав прес-секретар УПЦ КП владика Євстратій Зоря.

Фото: скріншот з відео ТСН 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *