ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики вже 44 рази порушили режим ненападу - Селезньов

|

Сили АТО виконали комплекс заходів щодо встановлення обладнання з моніторингу та фіксації дій бойовиків, спрямованих на дестабілізацію ситуації в регіоні. У режимі он-лайн тривають зйомки обстрілів блокпостів і позицій, на яких дислокуються сили АТО. Про це на своїй сторінці у Facebook  повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

За його словами тільки за три дні обіцяного припинення вогню сили АТО зафіксували 44 випадки порушення бойовиками цього режиму.

«Серед них, обстріл бойовиками зі стрілецької зброї блокпосту поблизу комбікормового заводу, мінометні обстріли блокпосту українських військовослужбовців, розташований на горі Карачун. Ведення вогню з автоматичного гранатомета АГС-17 по позиціях українських військовослужбовців на блокпосту, що дислокуються на перехресті доріг на Красний Лиман та Слов`янськ», – уточнив В.Селезньов.

Селезньов наголосив, що бойовики чинять провокації і грубо порушують умови мирного плану з врегулювання конфлікту на сході України, а керівництво АТО наполягає на дотриманні його умов.

Сьогодні зранку стало відомо про ще один обстріл блокпосту під Антрацитом на Луганщині та про активізацію бойовиків під Краматорськом на Донеччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *