ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи збили вертоліт бригади, у якій служить син Гриценка

|

Вертоліт Мі-8, який збили терористи 24 червня біля Слов’янська, належав бригаді, у якій служить син екс-міністра оборони України Анатолія Гриценка – Олексій. Про це народний депутат України на своїй сторінці у Facebook.

«Терористи збили вертоліт Мі-8 бригади, в якій служить син Олексій. Двоє загиблих спецназівців із Кіровоградського полку минулої ночі ще спали поруч із ним в одному ангарі… Хто відповість за загибель наших військових на тлі обіцяного припинення вогню? Медведчук? Царьов? Вождь ДНР? Переговори про подальший «мир» знову з ними проводитимуть, нібито нічого не сталося? Чи все ж таки злочинців урешті-решт заарештують?» – написав екс-міністр.

Нагадаємо, у вівторок під Слов’янськом біля гори Карачун терористи збили український військовий вертоліт Мі-8. За попередньою інформацією, внаслідок падіння вертольота всі 9 осіб, які перебували на його борту, загинули.

За інформацією «УП», троє членів екіпажу вертольоту були із Бродів (Львівська область), двоє – із Кіровограда та четверо – з Києва.

Фото: vpk-news.ru  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *