ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи готуються до штурму гори Карачун

|

Під Слов`янськом сьогодні, 24 червня, ввечері терористи обстрілюють одразу три блокпости сил АТО. Про це повідомив у facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Д.Тимчука, бойовики використовують міномети та автоматичні гранатомети АГС-17.

В районі позицій силовиків на горі Карачун терористи готуються до штурму, зазначив Тимчук.

Як відомо, у вівторок під Слов`янськом біля гори Карачун терористи збили український військовий вертоліт Мі-8. 9 осіб загинули.

В п`ятницю президент України Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на тиждень всіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії та Прикордонної служби.

“Українська армія припиняє вогонь! Але це не означає, що ми не дамо відсіч у випадку агресії щодо наших військових, ми робитимемо все для захисту території нашої держави”, – заявив він.

Речник АТО Владислав Селезньов уточнив, що Порошенко поставив завдання припинити ведення вогню з 22-ї години 20 червня до 10 години 27 червня.

У понеділок після переговорів за участі представника України, Росії та терористичних організацій “ЛНР” та “ДНР” бойовики заявили, що погоджуються на перемир`я до 27 червня.

Глава держави не виключає, що режим припинення вогню може бути скасований достроково, зважаючи на постійне його порушення контрольованими ззовні бойовиками.

Фото: facebook  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *