ОСТАННІ НОВИНИ

Війська центрального військового округу РФ приведено у повну бойову готовність

|

Війська центрального військового округу РФ приведено у повну бойову готовність.

Відповідне рішення ухвалив президент РФ Володимир Путін, пише УП.

Як зазначив глава Міноборони РФ Сергій Шойгу, Путін прийняв рішення провести раптову комплексну перевірку бойової готовності всього складу Центрального військового округу.

“Відповідно до його розпорядженням 21 червня з 11:00 мск війська Центрального військового округу, а також з`єднання та військові частини, що дислокуються на її території, переведено у бойову готовність “Повна”, – сказав Шойгу.

Він уточнив, що перевірка триватиме з 21 по 28 червня.

В ході раптової перевірки ЦВО 98-я повітряно-десантна дивізія буде перекинута з Іваново і Челябінську область.

На початку червня за наказом Путіна пройшла раптова перевірка боєготовності Залізничних військ Центрального військового округу. Спеціальне навчання з з`єднаннями і військовими частинами Залізничних військ ЦВО в рамках перевірки пройшло в Сибірському федеральному окрузі.

Як відомо, раніше НАТО повідомив про наявність щонайменше кілька тисяч російських військ на кордоні з Україною.  У Держдепартаменті США заявили, що Росія зосередила танки та артилерію на кордоні з Україною, що може бути використано терористами. 

Разом  з тим в РФ заперечують наявність російського озброєння на кордонах з Україною, попри те, що на Донбасі були помічені колони військової техніки з прапорами РФ. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *