ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра учні здаватимуть ЗНО з історії України

|

Майбутні вчителі, правники, журналісти, культурологи та мистецтвознавці – це приблизний перелік тих, хто 20 червня писатиме тестування з історії України. Адже ця дисципліна є обов’язковою для вступу на факультети саме цих напрямів. А також для навчання в галузі гуманітарних і суспільно-політичних наук, економіки і підприємництва, соціального забезпечення, географії й туризму. Про це інформує освітній сайт ПедПРЕСА.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання для розв’язування усіх 56 історичних запитань матимуть дві години 15 хвилин. Завдання поділені за складністю і формою на чотири категорії: з вибором однієї правильної відповіді, на встановлення відповідності, на встановлення послідовності та вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих.

Максимальна кількість балів за тест з історії України – 90. Вони будуть переведені в рейтингову, 200-бальну шкалу, після оголошення результатів тесту. Правильні відповіді можна буде дізнатись уже наступного дня на сайті УЦОЯО і регіональних.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *