ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі силовики підбили два танки й іншу техніку бойовиків. Четверо військових загинули

|

Силовики підбили два танки в зоні антитерористичної операції, знищили три БТР, дві вантажівки бойовиків і дві машини з крупнокаліберними кулеметами ДШК. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ініціатор «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.  

За даними його групи, у зоні антитерористичної операції відбулася низка бойових зіткнень сил АТО з терористами. «Українськими силовиками підбито два танки, які раніше прибули в розпорядження бойовиків із Росії. Також силами АТО знищено три БТР; дві вантажівки, які перевозили бойовиків і зброю; дві одиниці автотранспорту з установленими крупнокаліберними кулеметами ДШК”, – написав Д.Тимчук.

Він також зазначив, що у прикордонних районах з Росією силами АТО заблоковані й захоплені три автоколони, які вторглися з Росії. «Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси й зброю, які призначалися для терористів», – повідомив Д.Тимчук.

За його словами, у ході бойових зіткнень чотири українських силовики загинули, поранених – 31. «Точних даних про втрати терористів немає», – додав Тимчук.

Фото: inforesist.or 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *