ОСТАННІ НОВИНИ

Ляшко «наїхав» на нового главу Адміністрації президента

|

Народний депутат України Олег Ляшко негативно відреагував на те, що Петро Порошенко призначив главою Адміністрації Президента України медіа-бізнесмена Бориса Ложкіна. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Яке їхало – таке здибало. Президент-олігарх призначає главою своєї Адміністрації іншого олігарха. Це замість того, щоб призначати на високі посади героїв Грушевського, Майдану, урядового кварталу. Замість того, щоб вести до влади молодь. Замість того, щоб принаймні згадати, за що ми боролись… Хіба заради того ми на вилах виносили тиранію, щоб до влади прийшов Ложкін», – написав О.Ляшко.

Також Ляшко навів і декілька фактів з біографії новопризначеного глави президентської Адміністрації і порадив робити висновки.

«Лауреат всеросійської премії «Кращий медіа менеджер Росії». У 2013 році удостоївся почесної грамоти Ради Федерації Росії за великий внесок у зміцнення добросусідських відносин між Росією і Україною. Грамоту в Москві вручила голова Ради Федерації Валентина Матвієнко. Учасник рейтингу найбагатших людей України журналу Фокус 2013 року (№101 у списку, статки – $126 млн.)», – додав О.Ляшко. 

Фото: Олег Ляшко#Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *