ОСТАННІ НОВИНИ

Альфа Джаз Фест Львів прийме велику дипломатичну делегацію

|

Під час Альфа Джаз Фесту Львів прийме велику дипломатичну делегацію. Свої поїздки до Львова планують Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної республіки Німеччина в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Також Львівська торгово-промислова палата спільно з Асоціацією «Французька ділова спільнота в Україні» – Французько-Українська Торгова Палата» планують проведення у Львові Ділової зустрічі французьких та українських підприємців 12 червня в конференц-залі готелю «Жорж». На зустрічі буде Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, близько 20 представників французького бізнесу.

Також Британо-Українська Торгова Палата планує 12 червня проведення у Львові щорічного заходу, що має стати відкриваючим заходом цьогорічного Альфа Джаз Фесту.

Нагадаємо, IV Міжнародний Alfa Jazz Fest відбудеться у Львові 12-15 червня. На трьох фестивальних сценах виступатимуть понад 100 музикантів з 13 країн світу: США, Великобританії, Бразилії, Німеччини, Австрії, Угорщини, Франції, Ізраїлю, Індії, Данії, України, Грузії та Росії. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *