ОСТАННІ НОВИНИ

Батальйону особливого призначення «Львів» потрібні бронежилети та каски

|

Сьогодні, 6 червня, до голови Львівської облдержадміністрації Ірини Сех звернулися командир батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» старший лейтенант міліції Ігор Вольський та заступник командира батальйону з кадрових питань Василь Соломійчук з проханням допомогти в закупівлі засобів особистої безпеки особового складу батальйону – бронежилетів та касок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Під час зустрічі військові розповіли, що завдання батальйону особливого призначення «Львів» полягає в обороні східних кордонів держави, і для цього, звичайно, необхідні якісні засоби особистої безпеки. Вони поінформували керівника області, що зверталися до Міністерства внутрішніх справ України, яким безпосередньо підпорядковуються, однак станом на сьогодні питання залишається відкритим.

Окрім цього, за словами командирів, на даний час також залишаються невирішеними питання із озброєнням батальйону та місцем розташування особового складу.

Заслухавши керівників батальйону, Ірина Сех зазначила, що Львівська облдержадміністрація, незважаючи на серйозні фінансові навантаження, повинна віднайти кошти в обласному бюджеті, аби задовольнити клопотання бійців внутрішніх військ.

«Ми не можемо залишити людей, які охороняють наш мир і спокій, сам на сам з проблемою їхньої ж безпеки. Тому потрібно якнайшвидше напрацювати Програму для матеріально-технічного забезпечення  батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» та подати її на розгляд профільним комісіям Львівської обласної ради. Програма має бути розглянута вже на наступному засіданні Львівської облради 17червня»,- наголосила голова Львівської ОДА.

Також Ірина Сех доручила у вівторок зібрати нараду, щоб  вирішити питання з місцем базування батальйону «Львів».

Нагадаємо, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» створено з метою забезпечення захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

 ФОТО: Самооборона Львівщини 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *