ОСТАННІ НОВИНИ

Українських прикордонників в «Маринівці» атакують дві банди: місцева та з РФ (відео)

|

У пункті пропуску «Маринівка» прикордонники ведуть жорстокий бій з терористами, які атакують з двох сторін: одна озброєна банда напала зі сторони РФ, а друга — з території України. Про це йдеться у зверненні голови Державної прикордонної служби України Миколи Литвина, передає кореспондент Львівського порталу.

«На українсько-російському кордоні в межах Луганської та Донецької областей склалася  вкрай складна ситуація.

Проникнення на територію України загонів озброєних терористів з Російської  Федерації стали буденними проблемами прикордонників. 

Навіть у цю хвилину в пункті пропуску «Маринівка» наш особовий склад веде жорстокий бій з терористами, які атакують прикордонників з двох сторін: одна озброєна банда напала зі сторони російського пункту пропуску «Куйбишево», друга – з території України.

Прикордонна служба вжила всіх можливих заходів для захисту кордону України. Проте наші можливості обмежені через об’єктивні причини, аналіз яких пропоную провести пізніше. Зараз потрібно зробити все для захисту кордону нашої держави.    

Сьогодні я вкотре закликаю до того, що треба негайно здійснити комплекс заходів щодо оборони державного кордону наявними силовими та правоохоронними ресурсами держави.

А також припинити інформаційне протистояння в суспільстві, дискредитацію дій прикордонної служби, особовий склад якої зі зброєю в руках захищає інтереси держави.  

Ми захистимо кордон і державу тільки спільними діями всіх силових та правоохоронних структур.

Давайте, врешті, разом обороняти Україну!», – заявив він.

Відео: Державна прикордонна служба України

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *