ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові масово труїли щурів

|

Весняна суцільна одномоментна дератизація була проведена на території м. Львова одночасно у всіх районах міста. Дератизація тривала з 23 квітня до 30 травня 2014 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Перед початком проведення суцільної дератизації були розроблені графіки проведення дератизаційних робіт по кожному району міста, які погоджені з керівниками ЛКП. Керівники ЛКП м. Львова виділяли своїх працівників для належного та організованого проведення суцільної одномоментної дератизації на підвідомчій території (дезінфектори профдезвідділів проводили дератизаційні роботи в будинках ЛКП у присутності працівників ЛКП).

Після закінчення суцільної дератизації, дислокації завірялися керівниками ЛКП. Робота виконана у повному обсязі, претензій зі сторони ЛКП немає.

Суцільна дератизація була проведена за планові місячні кошти, згідно з договорами з ЛКП. Для проведення весняної суцільної дератизації було закуплено отрути та харчової основи на загальну суму 28,4 тис. грн.

Під час проведення весняної суцільної дератизації у м. Львові було охоплено всі школи, садочки, лікувально-профілактичні заклади.

В індивідуальному приватному секторі м. Львова весняна суцільна дератизація не проводилась.

Довідка:

Дератизація (фр. dératisation – дослівно знищення щурів) – комплексні заходи для знищення гризунів (щурів, мишей, полівок та ін.) Застосовуються харчові отрути (у вигляді приманок), капкани, газоподібні отрути, ультразвукові установки для відлякування

 

Фото: newua.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *