ОСТАННІ НОВИНИ

Люстрація головного лісівника Львівщини закінчилась «швидкою» (фото, відео)

|

У кабінеті львівського чиновника знайшли портрет Януковича, дорогий алкоголь та подарунки у шафі, а ще нотатник із записами про те, хто і скільки винен за незаконну вирубку лісу. 

Як повідомляє сайт 032, активісти «Автономного Опору» влаштували люстрацію начальнику Львівського обласного Лісгоспу Андрію Тирчику. Разом із трудовим колективом вони вимагали у чиновника написати заяву на звільнення з посади за власним бажанням. 

Недовіру начальнику висловили дві тисячі працівників, які запевняють, що під час Революції Гідності, керманич змушував оплачувати проїзд та скеровувати людей в Київ на Антимайдан.

 

«Люди звинувачують начальника в тому, що той тиснув на керівників лісових господарств та лісників області, аби ті за 50 тис. грн оплачували автобуси. Тирчик особисто, разом з рядом інших підопічних, організовував шкільні автобуси, якими примусово відправляв людей у столицю», – йдеться у повідомленні.

Також керманичу закидають хабарництво. «Люди повідомляють, що свою посаду Тирчик купив за велику суму, а сам займався колосальним хабарництвом й кришуванням вирубки лісів на Львівщині. В лютому, після подій на Майдані, чиновник втік на лікарняне і перебував на ньому більше трьох місяців», – повідомили активісти.

Під час люстрації у кабінеті Тирчика знайшли газету «Рідне село» з похвальними статтями про Януковича. В шафі у кабінеті активісти знайшли портрет Януковича та величезну кількість дорогого алкоголю.

 

Цікавим виявився нотатник чиновника. У ньому зазначались великі суми, райони та марки вантажівок, а під ними напис «Чи заплатили?». Активісти переконані, що ці кошти мали бути оплачені за незаконно зрубані ліси.

 

“Двічі чиновник починав писати рапорт і двічі рвав його і намагався втекти. Він заявив, що йому погано, його не слухаються руки, і взагалі в нього серцевий приступ. Швидка забрала його в лікарню”, – розповіли активісти.

 

 

Фото, відео: сайт 032

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *