ОСТАННІ НОВИНИ

Донеччани тікають з міста, рятуючись від війни (відео)

|

З Донецька були змушені виїхати 15 тисяч осіб. Про це з посиланням на міського голову Донецька повідомляє облдержадміністрація.

“За даними міського голови, з Донецька виїхало близько 15 тис. громадян. Евакуювати мільйон жителів практично неможливо”, – йдеться в повідомленні, інформує  Новий погляд
В ОДА зазначають, що бомбосховища можуть вмістити не більше 20 % населення. У повідомленні сказано, що в Слов`янську сепаратисти повідомили, що в місті залишилося 7 тис. дітей, виїхало 40% населення.
Евакуацією дітей та сімей повністю займається виконком міськради, підкреслюється в повідомленні.
Напруженою на сьогоднішній день залишається ситуація в Горлівці, Дзержинську, Донецьку, Дружківці, Єнакієвому, Костянтинівці, Краматорську, Красному Лимані, Маріуполі, Слов`янську, Торезі, Шахтарську та Амвросіївському, Волноваському, Новоазовському, Слов`янському районах .
Раніше начальник Управління кримінальної міліції з питань дітей Міністерства внутрішніх справ Олексій Лазаренко повідомляв, що зі Слов`янська Донецької області на відпочинок вивезли вже близько 500 дітей.
За даними лідера збройного угруповання ДНР В`ячеслава Пономарьова, станом на 1 червня в Слов`янську залишалося 7000 дітей, а в цілому з міста виїхало до 40 % населення, в основному залишаються люди похилого віку, які не захотіли залишати свої будинки . Більшість громадян, які покидають місто – молодь і діти.

Відео: 5 канал, Радіо Свобода 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *