ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує конкурс для ініціативної молоді

|

Громадська організація «Українська Галицька Асамблея» в межах програми «Добре там, де ти живеш» розпочинає конкурс мікро-грантів для молоді. До конкурсу запрошуються ініціативні групи молоді та студентів, які можливо навчаються у Львові, але влітку повертаються у свої рідні містечка та села, про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Конкурс проектів «Добре там, де ти живеш» передбачає реалізацію ідей щодо розвитку культурного простору в громадах. Три найкращі ідеї будуть обрані спеціальною комісією та скеровані на фінансування (5000 грн. кожна проект-ідея). Надалі ці проекти мають бути реалізовані до вересня 2014 року.

«Добре там, де ти живеш, іноді, аби це зрозуміти, слід зробити невеликі справи – наприклад, посадити квіти на своїй вулиці, відремонтувати стару лавку, пофарбувати паркан тощо. Конкурс проектів «Добре там, де ти живеш» має на меті здійснити маленькі зміни у громадах, які згодом, ми впевнені, приведуть до значних позитивних змін», – зазначають організатори конкурсу.

Умови конкурсу:

Учасниками слід розробити ідею – проект, що може змінити культурне життя у громаді. Заповнити анкету та надіслати все до 25 червня 2014 року на адресу [email protected]

Деталі на сайті uha.org.ua (розділ проекти) та за телефоном 097-331-51-95.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *