ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться Фестиваль індустрії краси

|

З  п’ятого по сьоме червня  у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) вже вшосте відбудеться щорічний Фестиваль індустрії краси «Дзеркало Моди-Львів-2014». У програмі цьогорічного модного фесту тематичні виставки, семінари, майстер-класи, про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА. 

Зокрема виставку «Дзеркало моди »: Перукарська справа. Нігтьовий сервіс. Нарощування вій. Устаткування для салонів краси. Витратні матеріали. Декоративна косметика. Парфумерія. Експозиція Accessories і hand-made. А також спеціалізовану косметологічну виставку «Дзеркало моди-cosmetology-2014»: Косметологія. Устаткування для косметологічних кабінетів. Косметологічні засоби. Перманентний макіяж. Все для масажу SPA і Wellness послуги.   

Крім того учасникам фестивалю організатори пропонують навчальну програму: семінари/майстер-класи з перукарського мистецтва, нігтьовій естетиці і віражу; семінар-тренінг для керівників підприємств індустрії краси «Ефективний beauty – управлінець»; wellness-конференція майстер-клас для фахівців перманентного макіяжу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *