ОСТАННІ НОВИНИ

Громадськість Старосамбірщини висловила недовіру начальнику райвідділу міліції

|

Представники громадськості та активісти низки громадських організацій Старосамбірського району 29 травня у місті Старий Самбір під час зустрічі з очільником міліції Львівщини, передали Дмитру Загарії звернення з вимогою звільнити начальника Старосамбірського райвідділу міліції, якому громада висловлює недовіру, як керівнику міліції району. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія після спілкування з громадою району, представниками влади Старосамбірського району, особовим складом Старосамбірського райвідділу міліції та представниками  ради ветеранів МВС Старосамбірського району, прийняв рішення підписати подання на ім’я міністра МВС України Арсена Авакова про звільнення начальника Старосамбірського райвідділу міліції підполковника міліції Ігора Марадя з займаної посади.

«Одним з пріоритетних завдань міліції Львівщини є необхідність максимально дослухатися до громадян. Сьогодні я поспілкувався з громадськими активістами, представниками влади району, працівниками райвідділу міліції та ветеранами МВС Старосамбірського району. Вони висловили недовіру керівнику міліції району, тому я прийняв рішення підписати подання на ім’я міністра МВС України про його звільнення з займаної посади», – зазначив Дмитро Загарія.

Після того, як керівник міліції Львівщини оголосив своє рішення, громадськість скандувала гасло «молодець, молодець!» та подякувала йому.

У свою чергу голова ради ветеранів МВС Старосамбірського райвідділу міліції Микола Сивак, наголосив на тому, що тісна співпраця з громадою, врахування  керівництвом міліції думки громадян  – сприятимуть тому, що «міліція з народом» буде  не лише на словах і дасть позитивні напрацювання для ефективної роботи правоохоронних органів, а також відновлення довіри населення до людей в погонах, яким держава довірила забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, законних інтересів.

Фото: ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *