ОСТАННІ НОВИНИ

27 осіб з інвалідністю мають можливість працевлаштуватись завдяки Ярмарку вакансій

|

У Львівському міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, організований Львівським міським центром зайнятості спільно з Товариством «Зелений Хрест». Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної роботи з роботодавцями Львівського міського центру зайнятості.

У  Ярмарку вакансій взяли участь представники більше 20 підприємств, установ та організацій, які запропонували понад 140 вільних місць праці за 28 професіями та спеціальностями. Ярмарок вакансій відвідали понад 240 осіб з інвалідністю. Співбесіду провели з 229 претендентами на заявлені вакансії. Учасники ярмарку вакансій пройшли співбесіду з працедавцями, ознайомилися з наявними вакансіями, а також – з переліком вільних робочих місць (вакантних посад), які є на ринку праці Львова та з послугами державної служби зайнятості, отримали консультації фахівців центру зайнятості. Особи з інвалідністю мали змогу відвідати семінар на тему: «Особливості працевлаштування молоді з інвалідністю»,  а працедавці – семінари на тему: «Юридичні та психологічні аспекти працевлаштування осіб з інвалідністю». Семінари проводили фахівці Товариства «Зелений Хрест».

За результатами проведених співбесід, попередньо підібрали для працевлаштування 27 осіб, а також досягли домовленості про стажування перед працевлаштуванням чотири особи, працедавці отримали 56 резюме, досягнуто домовленості про співпрацю з працедавцями з метою покриття потреби в персоналі на перспективу 39 осіб.

Також в рамках заходу відбувся  круглий стіл на тему: «Працевлаштування осіб з інвалідністю»  за участю  представників Львівського обласного та міського центрів зайнятості, Львівської міської ради, Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів, Відділів соціального захисту 6 районів м.Львова, Товариства «Зелений Хрест», навчальних закладів,  громадських організацій та працедавців.

Під час проведення круглого столу його учасники обговорили важливі аспекти працевлаштування та соціального захисту осіб з інвалідністю, визначили конкретні дії та напрямки співпраці, які будуть сприяти зайнятості та соціальному захисту осіб з інвалідністю в установах та організаціях міста, в тому числі і тих, які провадять діяльність у сфері опіки осіб з інвалідністю.

Фото: відділ інформаційної роботи з роботодавцями Львівського міського центру зайнятості 

                                                                  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *