ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати дізнаються, як ремонтуватимуть дороги Львівщини

|

На сесії обласної ради розглянуть питання про стан фінансування та виконання робіт на об’єктах дорожнього господарства Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

До порядку денного чергового засідання сесії Львівської обласної ради буде включене питання „Про інформацію щодо стану фінансування, проведення касових видатків та виконання робіт на об’єктах дорожнього господарства державної та комунальної власності Львівської області”.

Таке рішення було прийнято 28 травня на черговому засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради. Таким чином комісія підтримала ініціативу, з якою виступив депутат Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Як розповів голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний, на сесії обласної ради пропонується заслухати інформацію Львівської обласної державної адміністрації, Служби автомобільних доріг у Львівській області, Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області.

Депутати також планують доручити Львівській обласній державній адміністрації вжити вичерпних заходів щодо покращення фінансування. проведення касових видатків та виконання робіт на об’єктах дорожнього господарства, а також звернутися до Міністерства фінансів України, Міністра інфраструктури України, голови Державної казначейської служби України з вимогою забезпечити необхідний обсяг фінансування.

Фото Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *