ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові голова дільничної комісії забрала додому списки виборців

|

Голова дільничної виборчої комісії №461864 по вулиці Шухевича, 2 у Львові, представник кандидата С.Тігіпка, забрала з дільниці уточнений список виборців. Про це Львівському порталу повідомили у виборчому штабі Ю.Тимошенко.

За інформацією штабу, таке порушення сьогодні, 24 травня, зафіксував офіційний спостерігач, який склав відповідний Акт. У ньому зазначено, що  «уточнений список виборців знаходиться на руках у голови комісії Білоус Л.А.».

Окрім того, на цій дільниці зафіксували ще декілька порушень, зокрема не встановлено графіку чергування, відсутній черговий член комісії, відсутня дошка оголошень, не надано для ознайомлення журнал реєстрації заяв та скарг.

«Голова узяла списки виборців додому і носила їх з собою у сумці, – розповіли у штабі Ю.Тимошенко. – Таким чином виявлено намагання зірвати вибори на дільниці. Не можна забирати списки додому, вони мають залишатися під охороною на дільниці. Зазвичай, робиться це для того, щоби виявити у списках людей, які не зможуть бути присутніми під час голосування, щоби скористатися їхнім бюлетенем для голосування за «потрібного» кандидата».

Окрім того, на дільниці по вулиці Кирила і Мефодія у Львові виявлено факт систематичного нищення інформації з програмою кандидата Ю.В.Тимошенко.

ФОТО  www.volynpost.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *