ОСТАННІ НОВИНИ

Російські терористи знищили полонених бійців «Донбасу»?

|

Обмін полоненими сьогодні бійцями не відбувся. Підполковник ГРУ Росії Ігор Безлер повідомив командиру батальйону «Донбас», що всі полонені знищені. Про це пише ЛIГАБiзнесIнформ, передає Львівський портал.

Керівництво добровольчого батальйону «Донбас», що потрапив сьогодні вранці в засідку в районі с. Карлівка Донецької області, заявляє про зраду: терористи якимось чином дізналися маршрут пересування українських бійців, в результаті чого «донбасівці» зазнали чималих втрат. Про це повідомляють з посиланням на інформацію від командира батальйону «Донбас» Семена Семенченка.

 «Як тільки батальйон «Донбас» подав надію на звільнення все нових районів Донецької області, сталося поки незрозуміле. Хоча пояснення все ж є. «Донбас» зрадили і інформація про їх пересуваннях стала відома терористам», – йдеться в повідомленні.

«У районі с. Карлівка Донецької області батальйон «Донбас» потрапив у засідку і прийняв бій. Проти батальйону працювали автоматники, снайпери і РПГ. Є поранені (дані уточнюються). У лікарні одного з сусідніх міст перебувають 2 людини, 2 доставлені з блокпоста в лікарню, з них один в операційній хірургії, другий у травматології. Біля лікарні з пораненими виставлена ​​охорона. Решта поранені чекають евакуації. В даний момент зв`язку з бійцями, заблокованими у Карлівці немає», – сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що частина бійців «Донбасу» потрапила в полон або були вбиті, поранені близько двадцяти осіб.

У розмові з кореспондентом ЛIГАБiзнесIнформ Семен Семенченко, відповідаючи на питання про обмін полоненими, повідомив, що йому дзвонив підполковник ГРУ Росії Ігор Безлер і сказав, що всі полонені знищені.

Назвати точну кількість загиблих українських бійців Семенченко відмовився, зазначивши, що втрати ворожої сторони перевищують їх власні втричі. Командир батальйону «Донбас» також повідомив, що один з його поранених бійців помер у лікарні.

«У них велика перевага в силах. З того боку були крупнокаліберні кулемети. Підозрюю, що ми натрапили на другий Слов`янськ, який готували під вибори», – сказав Семенченко.

Раніше лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош повідомив, що бійці «Правого сектора» допомогли вирватися з засідки бойовиків основним силам добровольчого батальйону «Донбас». У самому батальйоні підтвердити або спростувати цю інформацію не змогли.

Фото: facebook.com/dostali.hvatit  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *