ОСТАННІ НОВИНИ

На Донечинні оголошено дводенну жалобу за загиблими військовими

|

У Донецькій області оголошено дводенну жалобу за загиблими українськими військовослужбовцями, які загинули цієї ночі. Про це повідомляє Радіо Свобода

Нагадаємо, сьогодні вночі озброєні терористи зненацька обстріляли табір українських військових та підпалили три бойових машини, одна з яких вибухнула.  

Як писав Львівський портал, за попередніми даними, під Волновахою загинули тринадцять українських військових. Шестеро із загиблих – волиняни.

Згодом стало відомо, що загинули 16 людей. Про це повідомила прес-служба Донецької обласної державної адміністрації, посилаючись на інформацію департаменту охорони здоров`я адміністрації. Крім того повідомляють, що в медичних закладах області перебувають 32 людини, які отримали поранення під час нападу на військовослужбовців Збройних сил України у Волноваському районі. Всі вони перебувають у стані середнього ступеня тяжкості, а також у важкому і вкрай важкому стані. Всім постраждалим надають необхідну медичну допомогу.

Як повідомляє Радіо Свобода сьогодні під час поминальних заходів в урочищі «Прощаниця» на Волині учасники вшановували пам’ять не лише загиблих там бійців УПА, але й бійців Небесної Сотні та загиблих військовослужбовців.

На Волині триває збір коштів на бронежилети військовослужбовцям, який проводять активісти Нововолинська та Володимира-Волинського. 

У четвер міськрада Луцька виділила 130 тисяч гривень на шоломи для своїх військових.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *