ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройдуть велосипедні змагання «Вульки»

|

24 травня об 11:00 годині у Вулецькому лісі, що між вулицями Зелена та Пасічна, відбудуться вже традиційні аматорські крос-кантрійні змагання Львівщини «Вульки», які проводяться з 2008 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Змагання були створені з метою популяризації велоспорту, сприяння зростанню фізичної майстерності та вміння керування велосипедом в умовах складного рельєфу,  пропаганди активного відпочинку тощо.

«Вульки-2014» проводяться за олімпійською системою згідно з правилами UCI. На проходження дистанції спортсмену надають від 45 хв до 1 год. 45 хв (залежно від категорії). Перемогу (та наступні місця) отримує той учасник, який за відведений час подолає найбільшу кількість кіл. Серед учасників, які проїхали однакову кількість кіл, вище місце посідає той, котрий завершив останнє коло раніше за інших. Старт закривається після закінчення відведеного для відповідної категорії часу. Учасник, який вийшов на наступне коло до закінчення відведеного часу, зобов`язаний завершити його, інакше це коло йому не зараховується.

«На «Вульках» можна знайти запеклу боротьбу і дружні відносини, хорошу компанію і гідних супротивників, нові враження і тривожні переживання, теплий чай і смачні печеньки. А ще хорошу музику, неймовірні звуки лісу, багато зелені та спокою, і просто незабутньо відпочити», – зазначили організатори заходу.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *