ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращих кельнерів міста відзначили

|

Сьогодні у приміщенні Львівської міськради з нагоди святкування Дня Кельнера відбулося вже традиційне відзначення найкращих представників індустрії гостинності міста. Опісля представники Галицької школи гостинності провели безкоштовний бліц-семінар для нагороджених, під назвою «Продаж в ресторані». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Грамотами нагородили 130 кельнерів 60-ти закладів готельно-ресторанного бізнесу, які своїм відповідальним ставленням до роботи щоденно представляють Львів туристам, у якості гостинного міста.

Нагадаємо, що щороку 21 травня львів’ян та гостей нашого міста просять подарувати квітку улюбленому офіціантові, а ресторатори виходять попрацювати в зали своїх закладів і подають їжу та напої своїм гостям. У такий спосіб власники ресторанів та їх відвідувачі демонструють, що у Львові, який називає себе Привітним містом, робота кельнера – дуже важлива та почесна. Адже саме ці люди є обличчям нашого міста для багатьох туристів.

Особливість цьогорічного Дня Кельнера – те, що акцію підтримала низка зірок шоу-бізнесу. Зокрема, зголосилися попрацювати кельнерами скрипаль-віртуоз Олександр Божик, музикант-репер та ведучий ТРК «Львів» Гаврик, ще один репер MC Franyk, ведучі «Львівської хвилі» Галинка Лірник та Маріанна Фіртка. А в Cafe 1 для гостей буде подвійний сюрприз: директор закладу обслуговуватиме їх як офіціантка, натомість хлопці, які зазвичай працюють тут кельнерами, дадуть концерт – паралельно вони також є музикантами гурту К-402.

Святкування Дня Кельнера завершиться в нічному клубі «Метро» (м. Львів, вул. Зелена,14), де відбудеться вже традиційне «Кельнер-паті».

Нагадаємо, День кельнера у м. Львові святкують з 2009 року. Організаторами є департамент економічної політики Львівської міської ради, Клуб галицької кухні, Львівський Туристичний Альянс, Галицька школа гостинності та Гільдія рестораторів Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *