ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновниця боролась з контрабандою і водночас гребла хабарі

|

Працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області за вчинення корупційного злочину затримали працівника митниці. Жінка, займаючи посаду в управлінні, що бореться із контрабандою та порушеннями митних правил, вимагала від громадян хабарі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Гроші вона отримувала за прийняття рішення щодо зменшення розміру штрафу від осіб, які порушили митні правила при переміщенні транспортних засобів через кордон.

Затримали посадовця «на гарячому» після одержання нею грошових «винагород». У ході проведення огляду кошти правоохоронці виявили у її кишені, – повідомив виконуючий обов’язки начальника УБОЗ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

До уваги громадян!

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України – 097-220-31-16;
електронна скринька довіри – http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

Фото: news.if.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *