ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській мерії придумали «заманушку» на трамваї, які здорожчають

|

Вартість разового проїзду в електротранспорті планують підвищити до 2 грн. Водночас, як зазначив під час громадських слухань «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті» директор ЛКП «Львівелектротранс» Орест Козак, вартість місячних карток на проїзд у електротранспорті залишиться незмінною. Про це повідомляє Львівському порталу прес-служба Львівської міської ради.  

«Більшість людей розуміє, що електротранспорт існувати при мінімальному тарифі не може. Щоб зберегти електричний транспорт міста економічно доцільно підвищити тариф до 2 грн. Такий тариф не призведе до самоокупності, підприємство і надалі потребуватиме дотацій від держави, від міста у вигляді компенсації за перевезення пільгових категорій пасажирів. Хочу нагадати, що вартість місячних квитків не змінюється, тож доцільно користуватися місячними картками», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Відтак, місячні проїзні картки і надалі коштуватимуть: 70 грн – повна ціна на проїзд у трамваї чи тролейбусі, 100 грн – повна ціна на проїзд у трамваї – тролейбусі, 35 грн – пільгова ціна на проїзд у трамваї чи тролейбусі, 50 грн – пільгова ціна на проїзд у трамваї – тролейбусі.

У проекті рішення, який виноситимуть на розгляд виконавчого комітету, зазначено, що вартість проїзду у електротранспорті зміниться з 1 червня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *