ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня матері окремих львів’янок привітають фінансово

|

Більше півтисячі львів’янок з нагоди Дня матері отримають від міста матеріальну допомогу в розмірі 250 гривень. Одноразову матеріальну допомогу з коштів бюджету міста отримають львів’янки – матері дітей, батьки яких ухиляються від сплати аліментів та неповнолітні матері, про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Виплачуватиме кошти управління соціального захисту Львівської міської ради. Виплату проводитимуть відповідно до підписаного розпорядження міського голови від 30.04.2014 № 97. На ці потреби в бюджеті міста передбачено кошти в сумі 130 тис. грн.

« З нагоди цього зворушливого свята вже традиційно ми підготували виплату з коштів бюджету міста найбільш нужденним львівським матерям, які щоденно, попри непрості життєві обставини, дарують своїм дітям дитинство і материнську любов», – розповіла заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак

Нагадаємо, День матері — міжнародне свято. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Вперше встановлене офіційно Конгресом США 8 травня 1914 року. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *