ОСТАННІ НОВИНИ

За незадовільний стан прибудинкових територій у «приватному секторі» оформлено 10 адмінпротоколів

|

Власників приватних будинковолодінь, які утримують у незадовільному технічному та естетичному стані свої огорожі, ворота, накопичують та спалюють відходи, а також неналежно доглядають за прибудинковою територією, притягують до адміністративної відповідальності. Станом на сьогодні, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» вже оформили 10 адмінпротоколів за неналежний технічний та естетичний стан огорож. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Загалом за час обстеження територій «приватного сектору», які здійснювало КП «Адміністративно-технічне управління», спільно з районними адміністраціями Львова, власникам приватних будинковолодінь були скеровані 56 вимог привести свої території до належного стану, відповідно до Правил благоустрою м. Львова. Більша частина цих вимог була виконана. Щодо решти, то термін їх виконання уже закінчився, відповідно, проводиться опрацювання та оформлення протоколів про адмінправопорушення.

«Ми із розумінням ставимося до прохань відтермінувати, з різних причин, виконання вимог щодо усунення правопорушень, однак, всі мають розуміти, що вимоги все ж повинні бути виконані, а території мають бути приведені до належного стану. В іншому випадку, недобросовісні господарі будуть притягнені до адмінвідповідальності із застосуванням штрафних санкцій у розмірі від 340 грн. до 1360 грн. Наголошуємо, що дотримання порядку на своїй присадибній ділянці є обов’язком власника перед містом та іншими мешканцями», – розповідає в. о. директора КП «Адміністративно-технічне управління» Наталя Сеньків.

Крім того, до адмінвідповідальності притягуватиметься і керівництво навчальних закладів, на території яких були виявлені непофарбовані, несправні огорожі. Розмір штрафних санкцій, які застосовуються до посадових осіб за даний вид правопорушення, становить від 850 до 1700 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *