ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові першотравень залишиться без квітопокладань?

|

У Львові представники політичних і громадських організацій лівого скерування не планують на завтра жодних офіційних акцій, приурочених святкуванню першотравня – Дня солідарності трудящих. Як розповіли Львівському порталу прихильники радянських традицій, завтра, 1 травня, можливі лише поодинокі випадки покладання квітів. Організацією масових акцій ніхто не займався.  

Як уже повідомляв Львівський портал, це ж підтвердили і в Львівській міській раді. Офіційних заявок на проведення заходів, пов’язаних з 1-2 травня у Львові ніхто не подавав.

Упродовж цих вихідних у Львові заплановані лише заходи, пов’язані зі святкуванням Дня міста.

Натомість 9 травня у Львові таки планують відзначати. За попередньою інформацією, Антифашистський комітет України, ветеранські організації та комуністи покладатимуть квіти на марсовому пол., біля Монументу Слави на вулиці Стрийській та на Пагорбі Слави.

Нагадаємо, раніше народний депутат України Геннадій Москаль заявляв, що спецслужби Російської Федерації проведуть масштабні провокації у західних областях України, зокрема на Львівщині та у Львові.

Інший народний депутат Ігор Васюник повідомив про те, що Львівський центр «Національного руху опору» має намір провести круглий стіл із керівництвом Львова та області, з силовиками та усіма політичними силами щодо недопущення можливих провокацій 9 травня.

Варто також зазначити, що на травневі свята міліція Львова переходить на посилений режим роботи, попри те, що офіційних заявок на святкування першотравня ніхто не подавав.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *