ОСТАННІ НОВИНИ

Чечетов може повторити долю Царьова – Парасюк

|

Якщо член фракції Партії регіонів Михайло Чечетовий буде рукою дирегувати голосуванням у раді, то він більше її піднімати не буде. Про це Львівському порталу повідомив сотник Майдану Володимир Парасюк.

За словами В. Парасюка за гру на боці сепаратизму Михайла Чечетова може спіткати доля регіонала Олега Царьова.

«Я йому сказав, якщо він ще раз почне піднімати свою паршиву руку і вказувати депутатам за що голосувати, а що не голосувати, то ми йому ту руку прив’яжемо скотчем до тіла і він більше піднімати її не буде…Також попередили, якщо його помітять у будь-яких сепаратистських заходах чи акціях, то його спіткає стрімка доля Царьова», – повідомив він.

Не думку В. Парасюка ті хто хочуть Росії можуть туди виїхати, а не вимагати приєднання до РФ.

«В мене є чітка позиція. Хочеш в Росію – їдь в Росію. Тут Україна, в ній живуть українці і не важливо якою мовою вони говорять та де вони народились, головне що вони живуть на тій землі. Не має права жодний депутат чи громадянин вимагати приєднання чи від’єднання земель. Україна є унітарною державою і на цьому крапка. Усі хто говорить про розкол, роз’єднання, федералізацію і т.д. – це зрадники, які повинні відповідати перед Законом України за статтями про сепаратизм», – наголосив він.

Детальніше про розмову із сотником Майдану читайте в інтерв’ю Львівському порталу тут: Я готовий вбивати – Володимир Парасюк

Фото: Цензор.нет 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *