ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові врешті запрацювали боларди

|

Сьогодні у Львові на вул Руській, Беринди та Братів Рогатинців запрацювали боларди. В’їзд транспорту у пішохідну зону обмежений. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради

Працівники ЛКП «Львівавтодор» спільно з працівниками ДАІ пропускають авто мешканців центральної частини міста лише за спеціальними перепустками.

 

Також для обмеження в`їзду транспорту у пішохідну зону Галицькою районною адміністрацією встановлено стовпці – на вул. Руській біля церкви Успіння Пресвятої Богородиці, на вул. Беринди та на вул. Братів Рогатинців. Крім того, встановлено близько 10 ваз для обмеження руху транспорту на вул. Друкарська – Гавришкевича, Краківська – Гавришкевича, на початку вул. Жижки, на початку вул. Корнякта. Також встановлено інформаційні таблиці на вул. Беринди, Руській, Братів Рогатинців про роботу болардів та обмеження в’їзду у пішохідну зону.

 

Відтак, сьогодні та завтра з 10.00 до 20.00 год у центрі міста у тестовому режимі працюють боларди. У пішохідну зону, обмежену вулицями Валова – Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осмомисла – частково Театральна – частково Вірменська – пр. Свободи – пл. Міцкевича можуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги. За спеціальними перепустками, виданими Галицькою РА, за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хв можуть в’їжджати мешканці пішохідної зони без права паркування.

Фото: ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *