ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко вимагає від Порошенка відкликати заяву про діалог з РФ

|

Юлія Тимошенко закликає Петра Порошенка відкликати його звернення щодо двосторонніх переговорів з Росією, не руйнувати женевські домовленості, бо “незрозумілі двосторонні переговори” призведуть до легалізації окупації Криму та визнання ультиматумів Росії.

Про це екс-прем`єр-міністр, кандидат на посаду президента заявила під час брифінгу після участі у заходах щодо вшанування пам‘яті Героїв Чорнобиля.

“Звернення до РФ від Петра Порошенка, яке пролунало, коли було сказано, що Росія має визначити час та місце проведення переговорів – є неприйнятним. Не можна вийти з переговорного процесу, який проводиться в форматі ЄС, США, Україна та РФ”,- заявила Тимошенко.

На її думку, руйнація переговорного процесу призведе до руйнації санкцій світу, введених проти РФ, та фактично призведе до “капітуляції”.

“Закликаю Петра Порошенка не руйнувати той переговорний процес, який існує між всіма країнами учасниками, і відкликати своє звернення щодо переходу на такі незрозумілі двосторонні переговори”, – додала Тимошенко.

Як відомо, напередодні кандидат у президенти України Петро Порошенко запропонував Росії призначити час і місце переговорів для збереження миру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *