ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи Слов`янська хочуть обміняти представників ОБСЄ на Губарєва

|

Терористи Слов`янська не хочуть відпускати іноземних військових спостерігачів від ОБСЄ, бо вважають їх “шпигунами”

Про це заявив у суботу на брифінгу в Слов`янську представник місцевих терористів, передають “РИА Новости”.

Псевдомер Слов`янська В`ячеслав Пономарьов повідомив, що прихильники федералізації зупинили на одному з блокпостів автобус з імовірно представниками ОБСЄ, яких супроводжували українські офіцери.

За його словами, у затриманому автобусі було 12 осіб, у чотирьох з яких ополченці підозрюють офіцерів українського Генштабу. Решта, ймовірно , колишні і діючі офіцери з країн Європи. 

“У них виявлені військові карти Слов`янська з зазначеними блокпостами, патрони, військові жетони”, – повідомив він.

Також журналістам були пред`явлені документи затриманих на імена Джона Крістенсена (Данія), Кшиштофа Кобельскі (Польща), Акселя Шнайдера (Німеччина), в яких військові спостерігачі були названі “офіцерами”.

За словами глави тимчасового уряду “Донецької народної республіки” Дениса Пушіліна, який приїхав на переговори, терористи підозрюють затриманих у шпигунстві “на користь НАТО”. 

“У делегації також були офіцери Генштабу України” , – заявив Пушілін, зазначивши, що ополченці мають намір обміняти їх “на наших полонених, зокрема на (заарештованого “​​народного губернатора” Донецька) Павла Губарева”. Пушілін також запевнив журналістів, що із затриманими поводяться добре.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *