ОСТАННІ НОВИНИ

Пісний підозрює, що він для когось у Львові є незручним

|

Незабаром Львів може сколихнути низка резонансних кримінальних справ. На це в інтерв’ю Львівському порталу натякнув керівник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю при МВС України Василь Пісний.

«Ми маємо всі факти для відкриття не одного кримінального провадження. І найближчим часом оприлюднимо, хто насправді розкрадав Львів. Я вам даю слово, що в найближчий час ви це почуєте. Кримінальні провадження відносно тих осіб, які розкрадали, вже є. Днями разом з прокуратурою вилучили матеріали, як продавався універмаг «Львів», хто оцінював його, яким чином, скільки збитків нанесено місту. Метр квадратний цього приміщення біля самої Ратуші оцінили в 439 доларів. За таку ціну напевно кожен його купив би, але ні – це робили для любих друзів… Даю слово, ми все озвучимо найближчим часом. Можливо, комусь я незручний для Львова, але я буду належним чином працювати і покажу результат…

Це були розкрадання коштів. Справи стосуватимуться і продажу великих об’єктів комунальної власності, і інвестицій, і розкрадання коштів при будівництві-ремонті доріг, будівництві стадіону та аеропорту до Євро-2012 та іншого. Деякі справи навіть були закриті, але Генпрокуратура скасувала ці постанови», – заявив Василь Пісний.

Повне інтерв’ю читайте тут: Хто насправді розкрадав Львів

Фото: прес-служба ЛОР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *