ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повернула державі військове майно у Бродах

|

Прокуратурі Західного регіону вдалося повернути незаконно відчужене нерухоме майно оборонного відомства вартістю майже 600 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України.
Касаційну скаргу прокуратури Західного регіону задовольнив Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ. Суд визнав недійсним договір купівлі-продажу нерухомого майна концерну «Військторгсервіс», яке розташоване у м. Броди Львівської області.
Установлено, що майно вибуло з власності держави на користь громадянки Б. без відповідного дозволу Міністерства оборони України та погодження Фонду державного майна України. Загальна площа цієї нерухомості становить600,2 м. кв., ринкова вартість – 574 тисячі гривень. Як підкреслив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури регіону Василь Майорчак, попередні незаконні судові рішення скасовано, а справу направлено на новий розгляд до Бродівського районного суду Львівської області.
Прокуратура Західного регіону України вживає необхідні заходи щодо відновлення порушених майнових інтересів держави.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *