ОСТАННІ НОВИНИ

Загарія назвав заяви Сех нісенітницею

|

Полковник Дмитро Загарія, якого громадськість Львівщини хоче бачити на посаді керівника ГУ МВСУ у Львівській області, спростовує інформацію, поширену головою ЛОДА Іриною Сех про буцімто його зв’язки з одіозними Віктором Медведчуком та Олегом Салом.

У коментарі Львівському порталу Дмитро Загарія назвав закиди Ірини Сех повною нісенітницею.

За словами Дмитра Загарії, він подивований такою заявою Ірини Сех.

«Моя причетність до Олега Сала та Віктора Медведчука, про яку нібито говорить Ірина Сех – повна нісенітниця. Мені про це нічого невідомо. Та й як я міг мати до них відношення, якщо у 2012 році перебував на пенсії?», – дивується полковник у відставці.

Також він розповів про прикрий випадок, коли кілька днів тому довелось понад 6 годин безрезультатно чекати зустрічі з головою ЛОДА Іриною Сех. Утім він на неї не ображається.

«Я не ображаюсь і не маю претензій до пані Ірини Сех. Питання виникли до пана голови обласної ради Петра Колодія. Він був ініціатором тієї зустрічі та не зміг її провести», – зауважив Д. Загарія.

Також він підтвердив, що досі немає наказу МВС про його призначення очільником міліції Львівщини.

Як писав Львівський портал, голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех зізналася, що кандидат на посаду начальника міліції Львівщини Дмитро Загарія їй не імпонує.


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *