ОСТАННІ НОВИНИ

Українські Карпати рекламуватимуть за допомогою веб-сайту

|

У Львові стартував проект «Стежками Українських Карпат. Промоція туристичного продукту». Захід має на меті підвищити природній і культурний потенціал транскордонної території українських Карпат, а також покращити систему туристичної інформації. Про це сьогодні на прес-конференції розповіли організатори проекту, передає кореспондент Львівського порталу.

На початку червня рамках проекту відбудуться прес-тури найбільшими та найцікавішими об’єктами природо-заповідного фонду загальнодержавного значення та прилеглих до них тереторій Карпатського регіону Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Зокрема відвідають міжнародний біосферний заповідник «Східні Карпати», Карпатський біосферний заповідник, регіональний ландшафтний парк «Надсянський», природній заповідник «Горгани», а також національні природні парки Карпатський, Синєвир, Вижницький, Ужанський та Сколівські Бескиди.

Отримані матеріали будуть використані для створення веб-сайту «Заповідні території Українських Карпат» та двомовних реламних буклетів.

Проект «Стежками Українських Карпат. Промоція туристичного продукту» реалізується спільно з польською громадською організацією «Фундація Бєщадська» і співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу.   

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *