ОСТАННІ НОВИНИ

Сех просить забути про день створення дивізії «Галичина»

|

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех провела нараду з керівництвом силових структур області з метою попередження можливих провокацій 28 квітня 2014 року. У нараді взяли участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, прокурор Львівської області Володимир Гураль, в.о. начальника головного управління МВСУ у Львівській області Сергій Маруняк, начальник Львівського міського управління ГУ МВСУ Сергій Зюбаненко, начальник управління СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Учасники наради запланували низку заходів з метою попередження можливих провокацій. Зокрема, вирішили рекомендувати громадським організаціям та політичним партіям не проводити масових вуличних акцій впродовж 27-29 квітня. У свою чергу правоохоронні органи розробляють план дій, щоб запобігти провокаціям.

«Я закликаю громадськість Львівщини, з огляду на ситуацію в державі, в умовах  розпалювання сепаратистських конфліктів на сході України, у зв’язку із загрозою провокацій та  диверсій, утриматися від масових вуличних заходів 28 квітня цього року, в день створення дивізії «Галичина», а також 27 і 29 квітня. Цю дату можна відзначити в інший спосіб – проведенням просвітницьких заходів, відвіданням ветеранів, молитвою за вояками, які відійшли у вічність», – зазначила Ірина Сех.

 Фото: прес-служба ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *