ОСТАННІ НОВИНИ

Христос Воскрес!

|

Львівський портал вітає читачів з великим святом Христового Воскресіння. Це найважливіше з-поміж християнських свят, бо показує перемогу життя над смертю, добра над злом, правди над неправдою.

Ісус Христос переніс нелюдські страждання як фізичні, так і моральні. Та коли його вороги думали святкувати остаточну перемогу, то виявилося, що ця перемога – це їхня поразка. Бо Син Божий, умерши на хресті як останній розбійник, воскрес на третій день, перемігши саму смерть.

Для нас ці події сивої давнини є символом трибу людського життя. Неможливого без болю та страждань, майже неможливого без брехні та зради близьких. Але всі ці страждання та болі роблять людину сильнішою і ведуть її до духовних висот.

Цьогорічне Господнє воскресіння по особливому символічне для нашої країни. У цьому році перед українським народом випали не легкі випробування. Українці ціною власного життя та здоров’я здолали режим Януковича, однак в ці дні над ними нависла ще більша небезпека.

Ми розділяємо думку Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, що ворог українського народу приречений на поразку, а Україна, як і Ісус Христос невдовзі воскресне.

«На наш миролюбивий народ, який добровільно відмовився від ядерної зброї, звершена агресія, вчинена неправда. Країна, яка гарантувала нам цілісність і недоторканість нашої території, вчинила агресію. Бог не може бути на боці неправди, тому ворог українського народу приречений на поразку. На Голгофі Христос Спаситель страждав і помер, але потім воскрес і переміг зло. Так буде зі всякою неправдою і злом. Господь допоможе і нам воскресити Україну», – переконаний Філарет.

Нехай свято Божого воскресіння дарує нам усім радість та справджену надію. А також бажання щодня робитися кращими, бо тільки так ми можемо побудувати єдину, міцну та розвинену Україну.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Ілюстрація: ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *