ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують відсвяткувати Великдень у Шевченківському гаю

|

Великдень у Львові запрошують святкувати на території Шевченківського гаю. Як повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради, там на відвідувачів чекатимуть різноманітні атракції та майстер-класи.

«Великодня програма є дуже насиченою, ми вирішили не скорочувати жодних заходів, незважаючи на складне фінансування. Багато подій  вирішено сконцентрувати в Шевченківському гаю. Уже цього тижня там проводяться безліч майстер-класів», – розповіла начальник управління культури ЛМР Ірина Подоляк.

І.Подоляк повідомила, що цього року у Шевченківському гаю відновить роботу оліярня, де майстер показуватиме, як в традиційний спосіб виготовляється олія. Також там вчитимуть виготовляти свічки. «Окрім цього, матимемо справжні вулики з бджолами», – розповіла Ірина Подоляк.

Нагадаємо, на Великдень, 20 та 21 квітня, від пам’ятника А.Міцкевичу до церкви Петра і Павла з 12 до 19 години буде їздити спеціальний автобус, який комфортно доставить усіх охочих до Шевченківського гаю. Вартість проїзду – 2 гривні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *