ОСТАННІ НОВИНИ

Представлено новопризначеного прокурора міста Львова

|

Сьогодні, 15 квітня, за участі керівництва правоохоронних органів міста Львова та органів місцевого самоврядування, прокурор Львівської області Володимир Гураль представив  нового прокурора міста Львова  – старшого радника юстиції Олега Соболя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

Зокрема, прокурор області висловив упевненість, що організаторські та особисті якості новопризначеного керівника міської прокуратури, який має 20-річний досвід прокурорської роботи, дозволять йому мобілізувати очолюваний ним колектив для ефективної, наступальної діяльності з метою   утвердження верховенства права.

Своєю чергою, новопризначений прокурор міста Львова подякував за довіру та запевнив, що спільно з колективом міської прокуратури докладе усіх зусиль для виконання  таких завдань та укріплення авторитету органів прокуратури. 

Довідково 

Олег Соболь розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури у 1993 році. Зокрема, працював на посадах помічника прокурора Франківського району м. Львова, першого заступника прокурора м. Івано-Франківська, начальника відділу нагляду за додержанням і застосуванням законів прокуратури Львівської області, прокурора м. Дрогобича, першого заступника прокурора м. Львова.

З червня 2012 року очолював Стрийську міжрайонну прокуратуру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *