ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові хочуть встановити новий всеукраїнський рекорд зі збору сміття

|

Цієї суботи, 12 квітня, Львів вже втретє долучиться до всеукраїнської ініціативи “Зробимо Україну Чистою!” та візьме участь у встановленні всеукраїнського рекорду із найбільшої кількості сміття, зібраного за 1 секунду. Метою ініціативи є виховання культури дбайливого ставлення до навколишнього життєвого простору через прості дії звичайних громадян. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

На прибирання вийдуть великі компанії та молодіжні громадські організації, студенти та школярі, волонтери та усі не байдужі до власного життєвого простору львів’яни. Акція відбуватиметься у семи парках та зелених зонах міста з 11:00 до до 14:00.

Як зазначають організатори, така громадська волонтерська ініціатива спрямована на зростання особистої відповідальності жителів міста  та вміння співпрацювати один з одним: “Не просто зробити країну чистою один раз в рік, за тиждень до Пасхи, а насправді допомогти зрозуміти людям, що їх життєвий простір, їх вулиця, дитячий майданчик залежить не від ЖЕКу, а це залежить від самої людини, від її свідомості. Від її готовності донести сміття до урни”.

О 13:00 по всіх локаціях, де проходитиме прибирання, відбудеться всеукраїнський флешмоб з найбільшої кількості сміття, зібраного за 1 секунду.

Варто пам`ятати, що вкладаючи в чисте довкілля свої зусилля, кожен робить внесок у сталий розвиток суспільства. Кожен може стати прикладом для інших та почати діяти вже зараз і бути гордістю своєї країни.

Надихай своє оточення бути екологічно свідомими! «Зробимо Україну чистою!» – секунда твого життя заради великої мети!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *