ОСТАННІ НОВИНИ

Інвесторів не лякає ситуація в Україні. У Львові відкриють новий торговий центр

|

У Львові триває будівництво торгового центру «Форум Львів» з підземним паркінгом на вул. Під Дубом, 7а. Будівництво почалося в червні 2013 року. Відкриття заплановане на I квартал 2015 року. Як виглядає будівництво на сьогоднішній день, сьогодні продемонстрували журналістам.

Як інформує кореспондент Львівського порталу, зараз будівництво знаходиться на етапі зведення монолітного бетонного каркасу. У новому торговому комплексі загалом буде створено до однієї тисячі нових робочих місць. Зараз на будівельному майданчику працює більше 385 осіб.

Проект, що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку, коштуватиме близько 92 млн. євро.

«Форум Львів» – це торговий центр, так званого, «третього покоління». Це значить, що в плані концепції, архітектури, підбору орендарів та управління він буде розроблений відповідно до останніх стандартів індустрії. Фізично він матиме 4 поверхи: 1 поверх підземного паркінгу на 620 парковочних місць, 2 торгові поверхи, та верхній поверх із зоною розваг, кінотеатру та ресторанів, включаючи велику зовнішню терасу. На сьогодні за проектом закріплено майже 60 орендарів.

«Форум Львів» розташовано в щільному міському та історичному місці, і це означає, що архітектор ретельно враховує вплив цієї великої нової структури на прилеглі будівлі. Було найнято декілька експертів для того, щоб переконатися, що фундаменти, рівні підземних вод та структури або зберігаються, або посилюються, де потрібно.

Один із представників голландських інвесторів проекту, Гавайн Мінкс у коментарі кореспонденту Львівського Порталу зізнався, що події , які зараз  дестабілізували економіку країни їх не злякали: «Звичайно, ми з обачністю спостерігаємо за ситуацією в Україні. Але зараз тут немає ніякого тиску чи загрози для нашого бізнесу. В нас доволі далекоглядні плани».

Довідка:

Найважливіший базові характеристики проекту

Назва проекту: Форум Львів

Назва компанії: Мульті Весте Україна 3

Вартість проекту: понад 92 млн.євро

Девелопери: Мульті  Девелопмент  Юкрейн, Галерея-Центр, Будхаус Групп

Фінансування: ЄБРР, УніКредит

Генеральний підрядник: Солстрой

Концепція: T+T Design (NL)

Архітектор: Тебодін Україна, львівський офіс

Розмір: 70,000 кв.м. загальної будівельної площі / 35,000 кв.м. загальної орендованої площі

Парковка: 620 місць підземного паркінгу.

Фото: прес-служба ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *